Over ons

BLOX ❤ ₿

Bitcoin. Daar houden wij van. En wat wij willen is dat andere mensen ook van bitcoin houden. Hoe doe je dat? Hoe zorg je er nu voor dat bijvoorbeeld je moeder ook van bitcoin gaat houden?

Een tipje van de sluier: door het simpel te maken. En door terug te gaan naar de basis. Daarin zit ons geheim, in onze drang om de dingen zo simpel mogelijk te maken. Want als je bitcoin begrijpt ga je er automatisch van houden, dat is onze ervaring. En die ervaring wordt inmiddels gedeeld door 400.000 tevreden gebruikers.

Waarom?

Bitcoin is awesome om veel redenen. Bitcoin beschermt je tegen het falend beleid van centrale banken, die onbeperkt geld blijven drukken. Bitcoin zorgt dat iedereen mee kan doen aan de wereldeconomie. Ook mensen die geen bankrekening kunnen krijgen. Dat zijn 5 miljard mensen die vanaf nu zelf hun geld kunnen gaan beheren met bitcoin.

Bitcoin is de beste investering die je in het afgelopen decennium had kunnen doen. Kocht je in 2010 bitcoin? Dan heb je een rendement van 12 miljoen procent. En zelfs als je in 2018 bitcoin kocht sta je nog meer dan 100 procent in de plus.

Wij hebben ons huiswerk de afgelopen jaren grondig gedaan, en denken dat die trend zich ook in de toekomst voortzet. Het zal volgens ons dus niet lang meer duren voordat bitcoin wereldwijd gebruikt wordt.

Hoe?

Simpel: door bitcoin simpel te maken! Het is onze missie om crypto laagdrempelig en toegankelijk te maken én te houden. En om dat te bereiken heb je een team van crypto professionals nodig dat de complexiteit van bitcoin begrijpt. Mensen die moeilijke materie kunnen vertalen naar begrijpelijke taal en een eenvoudig product.

So who you gonna call? Je wilde Ghostbusters zeggen he? Fout, het is BLOX!

Welkom!

Wij maken er een wedstrijdje van om elke dag beter te worden. Klinkt super cliché, vinden wij ook, maar het is wel waar.

Dat kan een nieuwe functie in de app zijn. Of een nieuwe coin. En wanneer we daar een beetje voor beloond worden staan we te springen op onze bureau’s. Bijvoorbeeld als de bitcoin koers met 15 procent in een uur stijgt. Of als de Albert Heijn bitcoin gaat accepteren (hint hint).