Uw eerste crypto krijgt u van ons!

Met de app BLOX is crypto kinderspel! Het enige wat u nodig heeft is uw telefoon. Maak een bliksemstart met vouchercode WELKOM en u krijgt direct 10 euro gratis tegoed als u een account aanmaakt. Download de app en ervaar zelf hoe snel en simpel BLOX is!

Start nu
Users image 600.000+ gebruikers
DNB image Officiële DNB-registratie


Veelgestelde vragen over de vouchercode

Om gebruik te maken van de vouchercode kunt u het beste het stappenplan hieronder volgen. Als u dat succesvol heeft gedaan, staat er in uw kluis 10 euro die u vrij mag besteden aan de verschillende cryptocurrencies in de app. Tevreden met uw winst? U kunt het geld daarna altijd terugzetten naar Euro's en op laten nemen op uw bankrekening! Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact op.

De vouchercode geeft u recht op 10 euro gratis tegoed in de BLOX app. Let wel op: u kunt de code maar één keer gebruiken en dat is bij het aanmaken van een nieuw account. Vergeet u om de voucher in te vullen in het aanmeldformulier? Dan is het helaas niet mogelijk om alsnog het gratis tegoed te claimen. Als u al een BLOX account heeft kunt u dus geen gebruik maken van deze actie.

Dat kan zeker! Graag zelfs! Sterker nog, speciaal voor u hebben we een vriendencode ontwikkeld. Deze vindt u in de app bij uw account als u klikt op 'Nodig uit en verdien'. Als u de code die u uw persoonlijke code deelt met een vriend, dan profiteren jullie allebei! In de app staat haarfijn uitgelegd hoe het werk. Probeer het maar eens.
De kleine lettertjes: het is niet toegestaan om deze of andere promocodes te delen op websites die kortingscodes promoten.

In dat geval is het jammergenoeg niet mogelijk om alsnog 10 euro gratis BLOX tegoed te krijgen. Helaas pindakaas! Nu hopen dat de koers van uw aangekochte crypto zo snel mogelijk stijgt zodat u die 10 euro die u hebt misgelopen kunt compenseren ;)